Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljam? Többi lent

Hogyan csináljam? Többi lent

Figyelt kérdés
Régóta sütök már finom izletes kenyeret. Pihe puha, könnyü. Egy valami azonban sosem sikerül, hogy nagy lukacsos legyen a kenyér. Mi lehet a titok?
2015. ápr. 18. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Kovász kell bele és kellő ideig kelni hagyni dagasztás után és formázás után is.
2015. ápr. 18. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Mennyi időt?
2015. ápr. 19. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Dagasztás után 1 órát szoktam kelni hagnyi, formázás után általában fél órát.
2015. ápr. 20. 07:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát a férjem a lipóti kenyérhez hasonló nagy lyuku kenyeret kér. Én csináltam már kovásszal, öregtésztával. Én is ennyi idővel készitem bevágás után még 15 percet rászámolok, de igy sem jött még össze.
2015. ápr. 20. 14:11

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!