Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Diódaráló nélkül hogy lehet...

Diódaráló nélkül hogy lehet aprítani a diót zserbóhoz?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 29. 12:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. ápr. 29. 14:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Késes aprító vagy kávédaráló. Ha egyik sincs, akkor marad a sodrófás módszer!
2015. ápr. 29. 16:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:
Sajtreszelőn reszeld... őőő, de előtte sok-sok nyugtató, mert agyfszt kapsz, mire végzel :D
2015. ápr. 29. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:
Sajtreszelő! Nekem van elektromos és pikk-pakk "ledarálta" a diót, pont olyan, mint a diódarálóval!
2015. ápr. 29. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekemvan diódarálóm, de nehéz elmosni, kis adagokban kell, így alapvetően kávédarálót használtam. Nem az igazi, de megdarálja valahogy. Mandulával már több baja volt, s amikor az ilyenek miatt elhalálozott, akkor vettem egy magok darálására is alkalmas (kávé)darálót, az szuper eme célra.

De a sima kávédaráló sem hal bele a dióba, úgy gondolom, csak nehezebb vele s hajlamos pár nagyobb darabot hagyni olykor. De ezt ki lehet bírni. Én hosszútávon már aszalóztam a diót, úgy sokkal jobban vitte.

2015. ápr. 29. 23:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 anonim ***** válasza:
Aprítógépben.
2015. ápr. 30. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm! :)
2015. ápr. 30. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!