Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az ázsiai gyorsbüfékben...

Benyovszky Oszkár kérdése:

Az ázsiai gyorsbüfékben hogyan készítik el a csirkehúst?

Figyelt kérdés
Az "egzotikus csirke", "amerikai csirke" ... stb. Mivel vonják be hogy olyan vastag a bundája, és hogyan sütik? Valamint milyen a fűszerezése?

2015. jún. 12. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
szerintem jobb ha nem tudjuk ismerve az ázsiai higiéniás szokásokat éttermek terén
2015. jún. 12. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem az a "csirke" kutya vagy macska,lehet hogy az egzotikus az macska az amerikai meg kutya.Szegény kutyusok.
2015. jún. 12. 15:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

Az elsö kettö hülyeségével nem kell törödni, mert ugyan fogalmuk sincs a témáról, de a hülyeségeket szajkózni tudják.


A kérdésre: általában tojást/tojásfehérjét kevernek össze keményítövel, szójamártással, füszerekkel, ebben pácolják a húsdarabokat hideg helyen, és utána nagyon forró olajban sütik öket.

2015. jún. 12. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Jaj de proli "humor", kb. 20 éve még elment, falu kocsmájában, öregektől.

Az első két válaszolóra értettem.

2015. jún. 13. 00:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
Ha még érdekel a sok hülyeség után szívesen leírom.
2015. jún. 14. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
érdekel
2015. jún. 15. 14:42
 7/10 A kérdező kommentje:
a tojáshabhoz csak a keményítőt adják hozzá vagy a szójamártást is meg a fűszereket? Mert ha a két utóbbit is akkor meglehet hogy összeesik, hiába van benne keményítő.
2015. jún. 15. 14:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tojáshab, hanem tojásfehérje van benne, és mindent egyszerre belekevernek.
2015. jún. 15. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
akár tetszik akár nem, az ázsiai büfék, éttermek többségének a konyhája koszos, és ahogyan a másik válaszoló is mondja, nem egyszer előfordult már hogy cica vagy kutyus került a nép elé csirke név alatt, de persze ez nem az én dolgom
2015. jún. 15. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

Az amerikai csirke mifelénk simán szójaszósszal nyakonöntött hús, amit az alábbi módon készítenek el:

https://www.youtube.com/watch?v=JTqbCmQvZKI


További dolog, hogy ha így csinálod nem biztos, hogy hasonlóan feljön és kis puffancs lesz, szóval én a helyedben self rising flour-t használnék(errefelé kapható) ami elvileg sütőporral kevert liszt lenne, de nálam ezzel sokkal teltebbek a husik. Az olaj hőmérséklete mikor sütöd szintén elég fontos, tehát forró legyen, a buborékokon látszik amikor beledobsz egy darabot.


Egyébként ha simán puha húst szeretnél sütni, használj szódabikarbónát is pár órára, lemosod, pác, és sütöd. Ez is teljesen általánosan bevett módszer idehaza is!

2015. jún. 15. 19:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!