Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy vágjátok vékonyra a...

Hogy vágjátok vékonyra a májat? Hogy szép vékony legyen, hogy ne legyen nyers ha megsütöm. Mert ugye ha vastag akkor nem tud átsülni annyira.

Figyelt kérdés
Nekem össze-vissza csúszkál a májam és így nemtudom vékonyra vágni. :(
2010. márc. 1. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! deszkára tegyél papírtörlőt, akkor nem csúszkál.

bal kezeddel lefogod, jobb kezeddel és egy jó éles hosszúpengéjű késsel jobbról balra haladva vágjál szép szeleteket. nem kell papírvékonyra, mert akkor kiszárad.

azért a ráragadt papírt szedd le.

de , ha máskor csinálsz előtte tedd fagyasztóba, félfagyosan nagyon szépen lehet szeletelni.

üdv.

2010. márc. 1. 13:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Megyek és gyosan meg is csinálom mire anyu hazaér :)
2010. márc. 1. 13:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem annyira nem kell vékonyra vágni, mert hamar kiszárad. A máj akkor finom és jó, ha porhanyós. Én legalábbis nem szoktam túl vékonyra vágni, és mindenkinek nagyon szokott ízleni.

Sok sikert! :)

2010. márc. 1. 14:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!