Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A 36-40%-os tejszín (heavy...

FannaL kérdése:

A 36-40%-os tejszín (heavy cream) helyett mi lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
Igazság szerint egyszer cukorral vajjal és vízzel kell összefőzni, a másik alkalommal meg épp hogy megforralni és étcsokival elkeverni. Mindkét alkalommal főzni kell szóval így a legésszerűbb megoldásnak a sima főzőtejszínt gondoltam, de hátha van még más...
2015. jún. 21. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Felejtsd el a főzőtejszínt, nem létező termék, a csóróipar által előállított, hígított, vizes vacak. Habtejszínt vegyél, mert csak az a tejszín, legalább 30% zsírtartalommal. (Itt-ott bele lehet futni 32%-os Presidentbe, de az eszetlenül túlárazott.) Remek lesz így az a ganache :)
2015. jún. 21. 22:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A főzőtejszín a tejföl újkori opciója, de azért nem szemét cucc...

De arra amire te szeretnéd nem alkalmas. Kizárólag habtejszínt használj, ami feltétlenül legalább 30 %-os legyen.Sokfélét lehet kapni.

2015. jún. 22. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Áhh, remek. Köszöntem szépen. :)
2015. jún. 22. 11:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!