Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha tejszínhabot ír a recept,...

Ha tejszínhabot ír a recept, akkor melyikre gondol?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy buta kérdés lesz, de nagyon kezdő vagyok még a sütik terén, ezért egy olyat szeretnék megcsinálni amit nem kell sütni. A receptben az egyik réteg krémhez írják, hogy habtejszínt kell felverni majd ízesíteni, viszont magához a süti alapjához 6 kanál tejszínhabot kell adni. Nem értem, hogy akkor milyen habra gondol? A rendes boltban vehető, kész tejszínhabra? Előre is köszönöm a válaszokat :)

2015. júl. 18. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Veszel 30%-os tejszínt, majd felvered és kész a tejszínhabod.
2015. júl. 18. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Habtejszínre :)
2015. júl. 18. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:

A recept: [link]


Kedves 1, válaszoló, az a baj, hogy már a krémhez is habot kell adni és nem igazán szeretnék 2x bajlódni a hab felverésével. A boltban vehető tejszínhab nem felel meg?

2015. júl. 18. 15:45
 4/8 anonim válasza:
28%
Van többféle tejszín. A legtöbb boltban kapható a HULALA, ami előre cukrozott nővényi tejszín. Azt nem ajánlom, mert szerintem borzalmas, viszont kicsit drágábban lehet 30%-os állati eredetűt venni, azt verheted habbá. Attól függ, mit ért a recept ízesítés alatt, ha csak cukrozást, akkor szerintem a flakonossal is működhet, de inkább próbáld ki a 30%-ost. =)
2015. júl. 18. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Az összes tejszínhabot felvered egyszerre és kiadagolod. Sütibe nem jó a kész tejszínhab.
2015. júl. 18. 15:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. További szép napot :)
2015. júl. 18. 15:49
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
A "borotvahabos" bolti flakonos tejszínhab nem jó ilyenekre, mert nagyon hamar összeesik. Azt 2-3 percen belül meg kell enni, utána tönkremegy.
2015. júl. 18. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
94%
Arra vigyázz, hogy a tejszínt ne sokáig verd, mert a savó kicsapódik belőle és vajad lesz hab helyett.
2015. júl. 18. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!