Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött, és bepanírozott, de...

Töltött, és bepanírozott, de még nyersen lefagyasztott húst hogyan kell kisütni?

Figyelt kérdés
Még fagyott állapotban, vagy először ki kell olvadnia, és úgy?
2015. aug. 23. 10:06
 1/3 anonim ***** válasza:
37%

Fagyottan tedd a forró olajba, akkor tényleg jó lesz.


Csak arra figyelj, hogy egyszerre keveset tegyél bele, mert ha lehüti az olajat, akkor megszívja magát a panír és nagyon olajos ízü lesz.

2015. aug. 23. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
27%
Bocs, még egy: ha már körül megsült icit a buna, akkor csökkentsd a höfokot és fedö alatt süsd picit, amíg a töltött rész is átsül, utána pedig megint magasabb höfokon süsd pirosra
2015. aug. 23. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
36%

Nem szabad kiolvasztani, a legjobb, ha fagyottan a forró sütőbe teszed, és olaj nélkül sütöd ki.


A boltit is így szokás ugye, ez sem más, csak házi módszerrel készült.

2015. aug. 23. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!