Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell finom paradicsomos...

Hogy kell finom paradicsomos káposztát főzni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én igy szoktam:összevágom a káposztát,felöntöm paradicsomlével vagy süritett pari+viz,teszek bele foghagymát,majorannát ételizesítőt,cukrot-izlés szerint,majd puhéra főzőm,a végén lisztes habarással besüritem.
2008. szept. 8. 18:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
én először üvegesre párolom a vöröshagymát+teszek bele köménymagot, aztán nagyjából úgy készítem el, ahogy az előző válaszoló írta. Mondjuk nem habarással, hanem rántással, de van, amikor azt is kihagyom, csak figyelni kell, hogy ne sok vízzel tedd fel főni! a menzás parkápot sajnos még nem sikerült reprodukálni, pedig az olyan finom:)
2008. szept. 8. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!