Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Régen a menzás kaják közül a...

Régen a menzás kaják közül a sóskamártás főtt krumplival, meg husival volt a kedvencem! Hogyan kell olyat csinálni? Olyan jó édes volt a sóskamártás! Lehet egyáltalán fagyasztott sóskát kapni vagy valami?

Figyelt kérdés
2008. szept. 8. 19:50
 1/3 anonim válasza:
73%

Persze hogy lehet kapni szinte minden nagy áruházban.(kocka alakú mint a spenót)

Sajna nem naon tudom hogy kell csinálni de cukor bizti kell bele meg asszem tejföl!

2008. szept. 8. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

a felengedett sóskát lecsepegteted (a leve nagyon savanyú, az nem kell) olajon vagy margarinon megfuttatod (kb 5-6 percig) aztán fölöntöd kevés vízzel, mikor megfőtt, mehet bele só és cukor valamint egy doboz tejfölbe 1-2 ek liszt elkeverve - ez is megy bele, majd összerottyantod


ennyi az egész, nagyon finom, mellé a húslevesben főtt husit szokták adni, főtt krumplit és tükörtojást

2008. szept. 22. 22:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!!!
2008. szept. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!