Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Császármorzsa ehető másnaposan...

Császármorzsa ehető másnaposan vagy csak frissen?

Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ehető, fridzsiderben tárolva minden ehető másnap.
2015. okt. 2. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Ha másnapra kicsit megszikkad, akkor serpenyőn melegítve egy kis vizet teszel alá, lefeded, és melegítés után olyan lesz mint frissen
2015. okt. 2. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Még harmadnap is ehető.
2015. okt. 2. 20:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 vfrtom ***** válasza:
100%
Söt még részegen is. Másnaposan a káposztalevest vagy savanyúkruplilevest ajánlják.
2015. okt. 2. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze! Ugyanúgy mint a palacsinta, vagy az előző nap készített nokedli, és hasonlók. Ezt is felmelegíted akár lángon állandó kevergetés közben, vagy egy pillanatra sütőbe/mikróba dugod... Jó étvágyat!
2015. okt. 3. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!