Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ipari sütő hogy lehet ennyire...

Ipari sütő hogy lehet ennyire hatékony?

Figyelt kérdés

Egy szállodában vagyok szakács, és fel nem fogom, akármennyire is jó, hogy sülhet meg pl egy kacsacomb 160 fokon 25 perc alatt benne???

Otthon kell neki 1,5 óra, még 200 fokon is.


Rendszeresen sütök benne, és gyönyörú szép piros, és omlós lesz, miféle technológiák vannak már ?:D


2015. okt. 20. 18:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!