Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kókuszzsírban próbáltam...

Kókuszzsírban próbáltam haltörzset sütni, de teljesen szétfőtt benne a hal. Lehetett látni, hogy nem sül, hanem fő. Mikor olajban sütöttem, mindig jó lett. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2015. nov. 3. 14:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

NEm volt fagyos a hal?


Jó minőségű kókuszzsírt használtál?


Nekem a kókuszzsírral még nem volt ilyen jellegű problémám. Ritkán használok mást.

2015. nov. 3. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:
Az nem lehet hogy kókuszzsír/olaj helyett kókusz tejet vagy kókusz vizet vettél?
2015. nov. 3. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy nem a hallal volt baj? Vettem már én is olyan fagyasztott halat, ami sütés közben esett szét atomjaira.
2015. nov. 3. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
már nagyon sokszor sütöttem ilyen haltörzset, jó minőségű, és már vizes sem volt. A kókuszzsírt is már régóta használom, de eddig csak főzésre. Tiszta fehér hab lett zsír, ahogy beleraktam halat.
2015. nov. 3. 20:33

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!