Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csokigolyót szeretnék bevonni,...

Csokigolyót szeretnék bevonni, hogy utána ehető legyen. A fondant kell, vagy elég a cukormáz? Ne legyen nagyon kemény.

Figyelt kérdés
Köszönöm

2015. dec. 15. 19:34
 1/1 anonim ***** válasza:
75%
Amit mi cukormáznak hívunk, az hivatalosan fondant. Amit mi fondantnak hívunk, az hivatalosan cukormassza. Szóval legyél okos :).
2015. dec. 15. 22:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!