Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A palacsintáról lenne szó...

Kamilla27 kérdése:

A palacsintáról lenne szó véletlenül több cukrot tettem a palacsintába. Tehát ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
mit tegyek hogy sütés közben ne ragaggyon le a palacsinta?

2016. jan. 19. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

*ragadjon


Tegyél kis olajat/olvasztott vajat is a tésztába, az segít a letapadás ellen.

2016. jan. 19. 20:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 szaszaa11 ***** válasza:
11%
A palacsintába mióta rakunk cukrot egyáltalán? Sóval készül.
2016. jan. 19. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
33%

Nehéz ügy, én már csak azért sem teszek cukrot a palacsintába, mert úgy könnyeben ragad vagy ég meg, már nem emlékszem, melyik, ezer éve cukortalanul sütöm.

Több zsírban sütném (bele sosem keverek zsírt, mert ugyanúgy kell alá akkor is a tapasztalataim szerint).

2016. jan. 19. 23:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
*könnyebben
2016. jan. 19. 23:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!