Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Összedobtam valami kevert...

Összedobtam valami kevert sütit, de egy csomó mindent helyettesítenem kellett benne. Tűpróbaként jó, ha szinte csak mikromnyi dolgok ragadnak rá, vagy még süssem?

Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:
tovabb ne ha nem rgad > es meg melegen veszed ki tehat amig kihulik az pont jo lesz !!!
2016. márc. 6. 12:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. márc. 6. 12:33
 3/7 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
53%
Érdekes, mert mi iskolai gyakorlaton és magában a cukrászdában sem tűpróbáig sütünk. Tapintásra és színre szoktunk mindent sütni.
2016. márc. 6. 13:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

A legtöbb kevert süteményt hiába tapogatod, mert kivül megsült, de belül még lehet teljesen nyers is. Ugyanez érvényes a szinére is.


Emellett nem túl gusztusos ötlet összefogdosott süteményt adni asztalra.

2016. márc. 6. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, nem akartam a színét találgatni, a következők miatt:

-barna cukorral csináltam porcukor helyett

-tettem bele legalább fél liter helyett, ami az eredeti receptben nem szerepelt

-egy kis különleges aromát

-színes gyümölcsöket reszelve

-nem légkeverésen sütöttem, illetve utána, mikor tíz percre rákapcsoltam, természetesen jobban égett a teteje


S ahogy az utolsó is írta, nem akartam én sem összetapogatni, egész nap takarítgattam, ez a mániám, nincs olyan szappan ami minden koszt rendesen lehoz.


Köszönöm a válaszokat :)

2016. márc. 6. 15:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Jaj, most látom, elírtam az egyik mondatot.

JAvítom:

Tettem bele fél liter TEJET. :)

2016. márc. 6. 15:05
 7/7 Dnyepropetrovszk ***** válasza:
100%

Hát márpedig ez így történik, nem szurkálunk a tésztákba fogpiszkálókat meg hústűket. :D


Kíváncsi vagyok, hogy mit szólnál, ha tudnád, hogy valójában mi minden történik a színfalak mögött a vendéglátásban. És akkor már egyből nem tartanád gusztustalannak, hogy kézzel hozzányúlunk a tésztához. Rengeteg eset van, amikor puszta kézzel kell hozzányúlni az anyagokhoz, mert másként nem tudod megállapítani, hogy olyan-e, amilyennek lennie kell.


Egyébként pedig gondoltam, hogy egyértelmű mindenki számára, hogy tiszta kézzel kezdjük el tapogatni a tésztát (és nem csak azt, minden mást). És igen, tudom, teljes mértékben ez sem lehet higiénikus (tanultam egészségügyet is).

2016. márc. 6. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!