Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Buggyantott tojáshoz hogyan...

Buggyantott tojáshoz hogyan használjam fel a következőket, hogyan készítenétek el hozzá, ha a lényeg maga a b. tojás?

Figyelt kérdés

Halihó,


bors,fokhagyma granulátum,csiperkegomba.

Ezeket akarom köré,valamily módon.


Arra gondoltam,hogy beletenném a gombát egy jénaiba ,sütőbe natúr megsütném a fejeket.

Bele a b.tojás ,kis bors és fokhagyma rá,majd alá vagy köré gondoltam pirított kiflikarikákat ,amiket kis medvehagymás,metélőhagymás tejszín alapú mártogatósba mártogatni lehetne.


2016. márc. 11. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezek hasonló összetevők.

2016. márc. 11. 12:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Így leírva nem tűnik rossznak, biztos finom lesz.
2016. márc. 11. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a gombát serpenyőben pirítanám meg felszeletelve pici sóval minimális olajon. Én úgy szeretem, ha néhány szelet részben megpirul, szerintem karakteresebb íze van. De amúgy jó amit írtál.
2016. márc. 11. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Bé.Gabi ***** válasza:
100%
A nagyobb karikára vágott kiflit mindenféle képpen alá tenném, hogy legyen ami felszívja a tojássáráját. A fokhagymagranulátum felejtős. Nagyon nem természetes az íze. Ha már veszed a fáradtságot és buggyanntott tojást készítesz és fokhagymát akarsz, pürésítsd és öntsél rá olajat./mármint a fokhagymár😀/ Pár csepp fokhagymaolaj klasszisokkal finomabb. Ha marad hűtőben sokág elál
2016. márc. 13. 07:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!