Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Le lehet-e fagyasztani az...

Le lehet-e fagyasztani az élesztőt károsodás nélkül?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 4. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Én szoktam.
2016. ápr. 4. 13:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
-mi is évek óta lefagyasztjuk...
2016. ápr. 4. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Természetesen lehet.
2016. ápr. 4. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Az élesztő sejtek jelentős része elveszti életképességét, de házi felhasználását ez nem feltétlenül befolyásolja.
2016. ápr. 4. 14:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólóval ellentétben nem vagyok szakértő, de a tapasztalat alapján nem károsodik, ugyanúgy meg kel vele a tészta.
2016. ápr. 4. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, akkora darabokra vágva fagyaszd, amennyit egyszerre fel szoktál használni, hónapokig elvan így. A konyhapulton hamar kiolvad, amíg a többi hozzávalót összekészíted. Én mindig így csinálom, tökéletesen működik.
2016. ápr. 4. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!