Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sül meg a hús az új...

Miért nem sül meg a hús az új elektromos sütőben?

Figyelt kérdés

A sertéshúst ( oldalas, tarja) Beteszem 80 percre a sütőbe 200 fokon és még sem sül meg? (papíron elvileg 70-80perc alatt kész kellene, hogy legyen)

Baj lehet a sütővel? Vagy tovább kell sütni?

Ha tovább van bent, akkor sem igazi a hús

( előző gázos sokkal jobban megsütötte, pirította vagy ez ilyen?)



2016. ápr. 26. 11:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Maximumra tedd néhány percre a sütési idő végén!
2016. ápr. 26. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelmű a válasz: ha még nincs kész, süsd tovább.


Amúgy mi a cél? Szeletben sütöd a húst, vagy egészben? Pirított felszínt szeretnél, vagy szaftos dolog legyen belőle? Mert ezek mind más technikát igényelnek. Az elektromos sütők egyébként sokkal jobbak a gázosaknál, ki kell tapasztalni a funkcióikat.

2016. ápr. 26. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sütőzacskóba teszem és 90 percig sütöm, majd kibontom levét leöntöm és megpirìtom mindkét oldalát az pár perc. ( grillező- hőlégkeverővel)
2016. ápr. 26. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!