Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Elsóztam a kínait, rizzsel...

Elsóztam a kínait, rizzsel mit tehetnék vele?

Figyelt kérdés
Már összekevertem a kettőt , csak sajnos ehetetlenül sós, mit tudnék vele csinálni? Szódabikarbóna valóban jó ?

2016. ápr. 26. 20:11
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szódabikarbóna sok mindenre jó, de nem nagyon értem hogy jön ide.

Sós ételt egyféleképpen lehet "sótlanítani", sótlan étel hozzákeverésével.

2016. ápr. 26. 21:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!