Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell jól prézlit pirítani...

Hogy kell jól prézlit pirítani gombóchoz?

Figyelt kérdés
Nekem olyan nagyon aprószemcsés marad és világos, de ha tovább csinálom, odaég már. Mit csinálok rosszul, hogy csináljam jól?
2008. szept. 25. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
én mindig teszek alá egy kis olajat,ettől a halványtól az egész sötétig piríthatod.meg állandóan kevergetni kell,folyamatosan.
2008. szept. 25. 14:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, olaj kell alá. De nem sok. Én speciel a cukrot is hozzáadom, de van, aki csak a pirítás végén.
2008. szept. 25. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim válasza:
100%
Ha gázon készíted, tegyél alá lángterelő vaslapot, de még így is folyamatosan kevergetned kell. Én szárazon kezdem el a pirítást, majd ha kellő színt kapott, akkor adok hozzá teavajat, ettől különlegesen jó íze lesz. Azért nem a legelején adom hozzá a zsiradékot, mert akkor nem lehet megítélni, hogy attól, vagy a pirítástól van-e igazán besötétedve, ez ugyanis nagyban befolyásolja az ízét.
2008. okt. 17. 16:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!