Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántáshoz margarin, olaj helyett?

Rántáshoz margarin, olaj helyett?

Figyelt kérdés

Kelkáposztafőzeléket rántanék, erre most esik le, hogy tegnap mindet elhasználtam...

Köszönöm!


2016. máj. 30. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Jó lesz az is, de egy kis krumplit is reszelhetsz bele, az is besűríti, egészségesebb. A reszelő legkisebb fokozatán csináld, azon, ami szinte péppé reszeli.
2016. máj. 30. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Igen, a rántáshoz jó a margarin is!
2016. máj. 30. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettő egészségtelen. Használj inkább zsírt.
2016. máj. 30. 15:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
53%

Ha csak az van otthon, akkor jó az is. Gondolom azért kérdezted, mert nincs időd elszaladni sem olajért sem zsírért.

De a krumplis sűrítés is nagyon hasznos tanács.

Azonkívül esetleg egy kis lisztes/tejes habarással is be tudod sűríteni.

2016. máj. 30. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Ja , én a krumplis sűrítést úgy csinálnám, hogy a már főtt krumpliból kivennék és azt törném pépesre, majd vissza a főzelékbe.Biztos reszelve is jó, csak én még úgy nem csináltam.
2016. máj. 30. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Na, mégegyszer :) A lisztes habarás vízzel is jó, ha nem lenne otthon tej. Csak csomómentes legyen.
2016. máj. 30. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!