A hagyma szerintem nem füszer, hanem alapanyag, ahogy az elözö is írta.
2016. jún. 24. 15:34
12/21 A kérdező kommentje:
Nem is az alapanyag volt a kérdés, hanem a fűszer. :)
Hagyma, paradicsom, paprika természetes volt nekem is...
2016. jún. 24. 15:48
13/21 anonim válasza:
Azért nem látod a kommentek között a hagymát, mert rajtad kívül senki nem feltételezte a kérdezőről, hogy kifelejtette a hagymát a lecsóból, mint az egyik lényeges alapanyagot.
2016. jún. 24. 16:00
14/21 anonim válasza:
A hagyma lehet fűszer is, de nem ebben az esetben.
2016. jún. 24. 16:19
15/21 anonim válasza:
Szomszéd mondta, hogy ő rák bele cukrot is.
Sosem hallottam még erről. Csak ma tőle.
2016. jún. 25. 11:48
16/21 anonim válasza:
Cukrot néha én is teszek bele, ha a paradicsom nem érett eléggé, de 4-5 före való adagba egy teáskanálnyit. Ez arra jó, hogy nem lesz savanyú a paradicsomtól, de nem érzödik ki rajta a cukor.
2016. jún. 25. 13:18
17/21 anonim válasza:
Igen így van, a paradicsomos dolgoktól nem idegen egy csipetnyi cukor, ha túl savanyúnak találjuk. nagyon kellemesen összehangolja az ízeket, anélkül, hogy édes lenne tőle.
És jómagam is többektől hallottam már a kis cukor használatát, és én is teszek bele, ha az ízharmónia megkívánja.
2016. jún. 25. 16:26
18/21 anonim válasza:
Értem, köszi. Nekem még sosem volt savanyú. De ha az lesz, tudom most már mivel lehet javítani.
2016. jún. 25. 16:30
19/21 anonim válasza:
Szívesen :) Az a jó itt ebben a közösségben (ha annak lehet mondani, hogy még az öreg rókák is tanulhatnak akárkitől, akár, a rókafiktól is... :D )
Tanulni soha nem szégyen, akárhány évesek vagyunk.És bizony 1-1 új ötlettel, sokat tehetünk azért, hogy ne legyen unalmas a családi menü.
2016. jún. 26. 12:44
20/21 anonim válasza:
és leveskockát vagy vegetát is teszek bele,mert ezeknek a paprikáknak,paradicsomoknak,hagymáknak, már csak víz ízük van..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!