Hogyan kell marhaszegyet sütni úgy hogy omlós legyen?
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 10:09
1/1 anonim válasza:
Nagyjából így. Marhapofát szoktam hasonlóképpen sütni, lisztezés és sárgarépa nélkül (azt nem szeretjük.) Plusz az elősütés előtt nem sózom meg, csak amikor a párolótepsibe teszem, már körbepirítva. A legfinomabb lassú tűzön sokáig párolva (max. 100 fokon, 8-10 óráig, nagyobb darab húst inkább 12-14), azt mindenképp jól záró sütőedényben, vagy dupla fóliával szorosan lefedett tepsiben érdemes csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!