Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A "japanese cotton cheescake"...

A "japanese cotton cheescake" japán sajttorta nevű tortát vagy piskótaszerű sütit hogyan kell elképzelni állagra?

Figyelt kérdés
Aki megsütötte már megmondaná, hogy inkább tésztaszerű piskótához hasonló, vagy inkább puding szerű? Vagy mi máshoz hasonlít? A videókban rezegtetik ami gyanús, hogy nem a mi piskóta szerű tortánk de nem tudom kivenni mikor szeletelik milyen lehet igazából.

2016. jún. 27. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet még nem sütöttem, de ahogy a receptet nézem, sütés után, melegen inkább pudingos-kocsonyás állagú, ha kihűlt, és utána eltöltötte a kötelező 4 órát a hűtőben, akkor szilárdabb, tésztásabb lesz.
2016. jún. 27. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Tényleg ezt el is felejtettem, hogy hűtőbe is kell tenni. Ez is arra utal, hogy nem süti inkább valami kocsonyás.
2016. jún. 27. 18:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolsz, amibe krémsajt, tojás meg talán cukor kell? Én azt megsütöttem, kocsonyásra számítottam, de meglepően piskótás állaga lett, igaz kicsit "nedves". De nagyon finom volt.
2016. jún. 27. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!