Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piszkelevest segít valaki főzni?

Piszkelevest segít valaki főzni?

Figyelt kérdés

Sosem készítettem még,nem tudom milyennek kell lenni. Rengeteg receptet olvastam,de nem tudom hogy érdemes elkészíteni. Aki szokott ilyet főzni, elárulja hogy a legfinomabb?

Köszönöm szépen

2016. jún. 30. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Miért lesz jobb neked egy n+1. recepttel?
2016. jún. 30. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Megfőzöd puhára, majd behabarod amivel szeretnéd. tejföl, tejszín, lisztes-vizes habarás, tök mindegy, csak csomómentes legyen, és egy kicsit vegyél ki a a forró léből, azzal előbb keverd el, és úgy öntsd a lassan fővő levesbe.

Mivel jócskán savanyú az egres, cukor is kell bele, hogy élvezhető legyen, meg egy csipet só is.

A cukor persze ízlés szerint. Más fűszert nem igényel. Szerintem hidegen a legfinomabb.

2016. jún. 30. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Találd ki, mit szeretnél érezni benne. Az is jó, ha cukros vízben megfőzöd amolyan savanykás kompótnak, aztán kutyulsz hozzá levet vaníliafagyi és tej keverékéből. De tejfölözhetsz is, ha inkább az az ízvilág a kedvenced.
2016. jún. 30. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Mint a 2-es, csak mi a són, cukron kívül egy gondolatnyi őrölt fahéjat is főztünk bele. De ez ízlés dolga, nem kötelező.
2016. jún. 30. 11:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2016. jún. 30. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!