Mascarpone-s tirtakrémet mivel fixáljam?
Figyelt kérdés
Malnás mascarpine krémet szeretbék a tortába, amihez friss málnát.mascarponet porcukrot és málnás joghurtot használnék fel.
Lágy mégis vágható krémet szeretnék.
Félek hogy kifolyik... Mivel fixáljam a mascarponet? Habfixel vagy zselatinnal?
A torta tetejere hulala kerul majd.
Koszonom
2016. jún. 30. 13:53
1/6 anonim válasza:
Hideg krémekhez kapható zselatinnal..
4/6 A kérdező kommentje:
De ha gselatinnal csinalom akkor enyhen kocsonyas lesz es nem olyat szeretnek. Hanem inkabb ilyen lagy vaghato tejszineset.
Ezert gobdoltan habfixre
2016. jún. 30. 15:43
5/6 anonim válasza:
Az oetkeres express zselatinfix por állagú, hidegen, feloldás nélkül kell hab állagú cuccoshoz keverni, és a habot megszilárdítja. Nem lesz kocsonyás. Esetleg ezt próbáld ki!
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi.
Vegul hideg kremhez valo zselatinfixet kevertem hozza.
2016. júl. 2. 07:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!