Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mascarpone-s tirtakrémet...

Mascarpone-s tirtakrémet mivel fixáljam?

Figyelt kérdés

Malnás mascarpine krémet szeretbék a tortába, amihez friss málnát.mascarponet porcukrot és málnás joghurtot használnék fel.

Lágy mégis vágható krémet szeretnék.

Félek hogy kifolyik... Mivel fixáljam a mascarponet? Habfixel vagy zselatinnal?


A torta tetejere hulala kerul majd.


Koszonom


2016. jún. 30. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Hideg krémekhez kapható zselatinnal..
2016. jún. 30. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Agartine vagy hasonlók pl.
2016. jún. 30. 14:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
zselatinfix
2016. jún. 30. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

De ha gselatinnal csinalom akkor enyhen kocsonyas lesz es nem olyat szeretnek. Hanem inkabb ilyen lagy vaghato tejszineset.

Ezert gobdoltan habfixre

2016. jún. 30. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Az oetkeres express zselatinfix por állagú, hidegen, feloldás nélkül kell hab állagú cuccoshoz keverni, és a habot megszilárdítja. Nem lesz kocsonyás. Esetleg ezt próbáld ki!
2016. júl. 1. 17:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszi.


Vegul hideg kremhez valo zselatinfixet kevertem hozza.

2016. júl. 2. 07:37

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!