Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Süteményekbe lehet tenni...

Süteményekbe lehet tenni sütőpor helyett csak szódabikarbónát?

Figyelt kérdés
Pl. egy sima muffin tésztájába? Úgy elég savas a tészta ahhoz, hogy reakcióba lépjen a szóda bikarbónával? Vagy kell hozzárakni valami savas dolgot? Ha amúgy nem ir a recept semmi tejet vagy joghurtot vagy ilyesmit bele, mit csináljak?
2016. júl. 22. 01:31
 1/4 anonim válasza:
51%
lehet, ugyan az a hatás
2016. júl. 22. 01:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy kérdés, mitől lesz egészségesebb? Érdekel.
2016. júl. 22. 02:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, a sütőpor tkp szódabikarbónából áll.
2016. júl. 22. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de a sütőporban van valamilyen sav is, hogy legyen mivel a szódabikarbónának reakcióba lépnie és gáz fejlődjön. De ha csak simán egy lisztes-cukros-tojásos-vajas tésztába rakom, van mivel reagálnia, vagy kell hozzá tenni valamit?
2016. júl. 22. 14:18

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!