Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Margarin kocka helyet lehet...

Margarin kocka helyet lehet sütibe dobozos margarint tenni? Mert kaptam pár darabot és nem tudjuk megenni. Sütit pont sütni kell.

Figyelt kérdés

#margarint
2016. szept. 21. 10:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
IGEN
2016. szept. 21. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2016. szept. 21. 10:06
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
Úgy tudom, nem mindegyik dobozos margarin jó sütni, van, amelyik nem bírja a hőkezelést. Azért nézz utána, a tiétek milyen. A 30-40 százalékos zsírtartalmúak nem biztos, hogy jók lesznek, száraz marad a süti. (Süteményt egyébként is vajjal kellene csinálni, sokkal finomabb. Én nem rontanám el margarinnal bármiről is legyen szó.)
2016. szept. 21. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Első vagyok, én rendszeresen használok dobozos margarint is és különbséget nem tapasztalunk soha, isteniek lesznek a sütik kivétel nélkül.
2016. szept. 21. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi,ez Flóra margarin 45% zsírtartalmú.
2016. szept. 21. 10:17
 6/11 anonim ***** válasza:
69%
Sztem próbáld ki, max ha nem válik be neked, akkor legközelebb kocka margarinnal csinálod:)
2016. szept. 21. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az alacsony zsírtartalmú nem jó, csak a legalább 75%-os.
2016. szept. 21. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ne rontsd el a sütit, nem sütibe valók ezek a cuccok. Vajjal kellene csinálni a süteményt, már írtam. A margarin is egy pótlék. Olcsóbb tőle a sütemény, de a minősége is rosszabb. Egy margarinpótló margarintól meg valószínűleg még rosszabb lesz.
2016. szept. 21. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM.
2016. szept. 21. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden sütihez megfelelő zsíradéktartalmú összetevő kell. Direkt szándékosan nem írom, hogy milyen,mert, mindenki másra esküszik. de a legjobb eredméyn a 80 %-os vajjal jön ki, vagy amihez lehet (sósak) pl a házizsír, ami 100 % zsiradék, de keverve is lehet az állati ill. növényi zsiradékokat. De azért 70 -80 % alá ne menjen, mert abból max csak keksz lesz, nem porhanyós, omlós sütemény.

A 45%-os dobozos margarin, étkezési/kenő margarin és nem alkalmas sütésre.

Ha mégis fel akarod használni, feltétlenül keverd , vajjal, vagy zsírral, hogy élvezhető is legyen a kész süti, és ne menjen kárba a befektetett munka, energia.

2016. szept. 21. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!