Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan maradjon folyós a...

Hogyan maradjon folyós a karamella egy gömb alakú csokiban?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinálni egy házi készítésű csokit. Van ilyen gömb formám szóval abból szeretnék, viszont karamellás töltelékkel szeretném megtölteni. Viszont hűtőben szeretném tárolni 1 napig, de szerintem annyira le fog hűlni vagy fagyni hogy megfagy benne a töltelék is. Ötletek?

2016. szept. 22. 16:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Keverj hozza tejet vagy vajat, attol fuggoen hogy tej vagy vaj karamellat szeretnel csinalni.
2016. szept. 22. 17:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Meg nem fagy, csak megdermed,pláne, ha vajas a karamell. Ha később egy ideig szobahőn tárolod, vissza fog folyósodni(olvadni) az eredeti állagra.A csokiburok nem fog elolvadni, attól nem kell tartanod.
2016. szept. 22. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!