Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gyümölcsszósz készítésénél...

Gyümölcsszósz készítésénél lehet a tejfölt kefírrel helyettesíteni (a habaráshoz)?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:
A kefirnek tök más íze van.Én gyümölcsszósznál tuti nem helyettesíteném
2010. ápr. 27. 13:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
én nem látom akadályát, próbáld ki
2010. ápr. 27. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

Feltétlenül habarni akarod? Mihez lesz a szósz?

Ha mindenképpen habarni szeretnéd, akkor tejjel vagy tejsznnel helyettesítsd a tejfölt.

2010. ápr. 27. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

főtt húshoz, meg krumplihoz.

és tejjel hogyan csináljam?

2010. ápr. 27. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Natúr joghurttal csináld.
2010. ápr. 27. 13:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Tejetben elkevered a lisztet csomómentesre (kicsit több liszt kell, mint a tejfölhöz), szedsz hozzá egy kicsit a gyümi főzőlevéből (ha van) és úgy kevered hozzá a gyümölcshöz.

Én mondjuk nem szeretem az ilyen habart gyümszószokat. Úgy szoktam csinálni, hogy megfőzöm a gyümölcsöt kevés cukorral, majd a végén pici vízben elkevert étkezési keményítővel sűrítem be. Így kicsit más lesz az állaga, de nekem ez spec jobban ízlik.

2010. ápr. 27. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. ápr. 27. 13:50

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!