Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem tudom jól kisütni a...

Miért nem tudom jól kisütni a mirelitt panirozott halfilét?

Figyelt kérdés

Vannak a közértekben ezek az előre panírozott halfilék.

Legtöbbjére az van írva hogy kiengedés nélkül kell sütni, olajban 5-10 percig.


Nekem ezeket rendesen kisütni eddig még sosem sikerült.

Ledobja a panírt, belül meg ilyen félig főtt vizes hal lesz, nem sűl meg rendesen.

Én arra gondolok hogy a sok víz(jég) miatt nem lesz jó a cucc, de lehet én rontok el valamit.

Aki szokott ilyen terméket sütni otthon és jól sikerül segítsen nekem hogy hogy csínáljam.

köszönöm



#hal #olaj #hal kirántása #fagyasztott paníros hal
2016. nov. 3. 14:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért fröcskölné? Nem olajban sül, nincs ami fröcsköljön.
2016. nov. 4. 16:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!