Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lekvártól nem lesz tul puha...

A lekvártól nem lesz tul puha a linzerkarika karácsonyig ha mos készitem el?

Figyelt kérdés
Házi baracklekvárt tennék bel de az elég hig vagyis nem dzsem állagu.
2016. dec. 16. 08:29
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Csak linzert tésztát készítsd el előre . Tedd dobozokba és csütörtökön kenheted őket.. 1-2 nap alatt nem puhul meg.

Sűrű lekvárt használj hozzá...

2016. dec. 16. 08:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Híg lekvárral nem lesz jó.
2016. dec. 16. 08:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok, mi pont úgy szeretjük,hogy kicsit megpuhul,pont tegnap este ragasztgattam össze őket.

Még januárban is a maradékot,nem hiszem,hogy olyan rossz lenne :)

De ha te keményen szereted akkor az ragasztással várj jövőhétig.

A lekvár mindenképp sűrű legyen!

2016. dec. 16. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
*Még januárban is eszik...
2016. dec. 16. 08:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
Nyomass bele egy kis agar-agar-t
2016. dec. 16. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem fog túlpuhulni egy hét alatt. Én is ilyenkor szoktam elkészíteni.
2016. dec. 16. 10:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Kevergetés mellett forrald fel a lekvárt, hogy sűrűbb legyen.
2016. dec. 17. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!