Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki tudja: miért kell ecet a...

Lámakáma kérdése:

Aki tudja: miért kell ecet a habcsókba? Köszönöm a hozzáértő alapos választ. Egy megbízható jó receptet is megköszönök.

Figyelt kérdés

2016. dec. 26. 09:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok egyébbel szolgálni, csak saját tapasztalattal. Néhány csepp ecettől (citromlétől)sokkal könnyebb kemény habot verni.

Nem a kérdéshez tartozik közvetlen, de más sütiknél is használok kevés ecetet, amitől szépen megemelkedik, sütőpor nélkül is. (pl sajtos rudacska )

2016. dec. 26. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ecet valamennyire kicsapja a tojában lévö fehérjét és ezért könnyebben felverödik, illetve tartósabb lesz a hab.
2016. dec. 26. 10:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én citromlevet szoktam hozzá rakni ecet helyett
2016. dec. 26. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, hasznosak voltak.
2017. jan. 15. 11:27

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!