Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nyesedékhús receptek?

Gon99 kérdése:

Nyesedékhús receptek?

Figyelt kérdés
Interneten láttam hogy csirkemell nyesedék és több hús csoport nyesedéke is töredéke a többinek van aki fogyasztja? vagy tudtok recepteket esetleg?Itt gyakorin azt is olvastam hogy csirkemell nyesedéket fogyaszt rizzsel a tömegnöveléshez vélemény?

2017. jan. 2. 19:07
 1/5 Szimeon ***** válasza:
82%

Nyesedékből főzz húslevest.

A főtt nyesedéket daráld össze - készíts belőle spagettiszószt paradicsompürével, fűszerekkel.


Biztos, hogy ettől is nő az ember tömege. Főleg ha sokat eszik belőle.

2017. jan. 2. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Darálni is lehet, -fasírtnak, de én már többször csináltam tokányt belőle.
2017. jan. 2. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Van, aki állateledelnek veszi. Ha friss, bárminek felhasználható, aminek egy darált hús /ha ledarálod/, illetve amihez apró hús kell. Pörkölt, tokány, ragu, kínai ételek /pl. szecsuáni csirke/. Azonban - azt írod, a neten láttad. Ha hírdetés, ok, ha rendelhető, akkor vigyázz! Nem árt megnézni, hogy milyen a hús, ne legyenek benne csontdarabok, és főleg friss legyen!
2017. jan. 2. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha egy csirkés hentesnél, vagy egy multi csirkés pultjában azt látod, hogy van friss csirkemell filé, mellette, van egy tálcán csirkemell nyesedék, a harmadikon meg csirkemellcsont, akkor nyugodtan vegyél belőle, mert akkor filézték ki a friss csontos csirkemellet.A nyesedék a filékről leeső húsdarab.

Minden apróhúsos vagy darálthúsos ételnek felhasználhatod, amit már mások is megírtak.

Ha jó az ára mindenképpen megéri, mert teljes értékű hús, csak szeletet nem lehet belőle varázsolni.

2017. jan. 3. 09:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Készítsd el brassóiasan!

Nyers, húsos füstölt szalonnát apróra kockázva megpirítasz, rá a csirkedarabok, egy mokkáskanál pirospaprika, hogy aranyló színe legyen, őrölt bors, sok fokhagyma. A sóval módjával bánj, lehet nem is kell, mert a szalonna sós.

Fedő alatt, közepesnél valamivel kisebb lángon készre sütöd, mert ez valójában pecsenye.

2020. nov. 13. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!