Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha fondant-ot teszek a tortára...

Ha fondant-ot teszek a tortára, akkor kell alá valami krém, vagy tehetem a piskótára egyből?

Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha krémet teszel alá csúszkálni fog, a tésztára tedd.
2010. máj. 6. 20:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. máj. 6. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem egy minimális vékonyságú krémet kell alá tenni. Én mindig teszek, és sosem csúszkál. Ha simán a piskótára teszed, min tapad meg?
2010. máj. 6. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegyel ala valami vekony reteg kremet, amin megtapad. Nem muszaj az egesz tortara, csak "raasztonak"
2010. máj. 7. 03:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Fondant alá szigorúan kell egy réteg VAJKRÉM! Tehát ha a tölteléked habalapú, azt már nem kenheted a fondant alá! Külön ki kell keverned egy adag vajas krémet. Ez lehet natúr vajkrém csak cukorral, vagy a tölteléknek megfelelő ízesítéssel megspékelve, hogy harmonizáljanak. Cukrásznak tanultam.
2010. máj. 7. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!