Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nehéz a tőkehalat kisütni?

Nehéz a tőkehalat kisütni?

Figyelt kérdés
Sóztam, borsoztam, rányomtam a fokhagymát, pirospaprikás lisztbe forgattam, tefalban kisütöttem. Összement a hal. Utána bepaníroztam, az meg szétesett. Eddig minden ételemet dicsérték, legyen zöldséges, legyen az húsos. Halat először sütöttem, nem sikerült...még jó, hogy csak fagyasztottat vettünk és nem egy drága harcsát. Az a baj, hogy terhes vagyok, nagyon kívánom a halat és amiatt is rosszul érzem magam, hogy a macskák eszik meg :( Mit rontottam el, hogy máskor jól csináljam?
2017. febr. 14. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Feltételezem, hogy mirelit volt. A fagyasztástól változik a szerkezet, lazul. Süsd tepsiben, fűszerekkel, vajon/olívaolaj, vagy en paillote és akkor jobb eredményt érhetsz el.
2017. febr. 14. 15:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos ,hogy elrontottál bármit . Lehet ,hogy a hal amit vettél nem jó minőségű és nem tőkehal. Sajnos a fagyasztott hal kiengedés után mármint a rossz minőségű összeesik sok vizet enged és kezelhetetlen lesz. Nagyon meg kell nézni mit veszel.

Azok fagyasztott halfilék amiknek a zacskó elejére rávan írva alaszkai tőkehalfilé 100 esetből 100 szor sajnos pangasius filé. Ha meg fordítjátok a zacskót és származási Vietnám ,vagy bármely Keleti ország az sajnos az nem tőkehalfilé. Ha zacskón következőket látjátok, Dánia, Argentina, Görland, Izland, Egyesült királyság. Atlanti Óceán , Norvégia Ezek biztos ,hogy tőkehalak.. Egyéb ismertetője, hogy kiengedés után max 5-8 % veszít a halsúlyából. a halhús tömör, a kevés szálkája van. Egyébként a pangasiusból is létezik jó minőségű hal, de annak az ára nem annyiba kerül, mint amennyiért mi vesszük itthon. Bármilyen halat meg vehetsz amik ezekből az országokból származnak..

Nem magamtól találtam ki ezeket az infokat.Évekkel ezelőtt vettem egy pocsék tengeri halfilét (alaszkai tőkehalfilé néven). Akkor egy tengeri szállítmányozással foglalkozó ismerősöm mondta el nekem ezeket az infokat.

2017. febr. 14. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem fogok ezen sírdogálni egész nap pedig megnéztem, mert a pangasius le volt árazva, ez nem. És pangasiust azért nem veszek, mert párom is mondott egy-két nem jó tényezőt a pangasiusról. Ez kifejezetten alaszkai tőkehalfilé volt és lehet, hogy tényleg sütőben kellett volna megsütnöm... mindegy, egy darabig nem próbálkozok hallal, holnapra stefánia vagdaltat sütök csak bosszant, mert készültem, kerestem jó receptet és a macskák zabálják éppen..
2017. febr. 14. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez az én kérdésem volt nemrég:

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..


Azóta az én halam is a macska vacsorája lett. El is határoztam, hogy inkább veszek afrikai harcsát frissen, de ezekkel a vízben tocsogó micsodákkal nem kísérletezem többet.

2017. febr. 15. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!