Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok csirkecombhoz...

Mondanátok csirkecombhoz olyan recepteket, ami nem tepsiben készül?

Figyelt kérdés
Imádok recepteket keresni és most azon vagyok, hogy kitaláljam, hogy mi legyen majd a csirkecombból (felső) ami a fagyon van. Vannak receptjeim a füzeteimben, de mind tepsis. Érdekelne, hogy azon kívül, hogy lesütöm, lehet más főtt ételt főzni belőle?
2017. márc. 6. 19:45
 1/8 A kérdező kommentje:
Még a pörköltön és a csirkepaprikáson felül :) Azokat ismerem.
2017. márc. 6. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
poulet vallée d'auge keress rá a receptre, serpenyős, mutatós, érdekes.
2017. márc. 6. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
Én levest főzök belőle úgy, hogy a végén leszedem róla a húst, és sok tésztával megy a levesbe :)
2017. márc. 6. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:

szerintem brassóit fogok belőle készíteni

leszedem a bőrét (felsőcomb), felkockázom - olvastam, hogy sertésszűzből is csinálják, csirkemellből, kipróbálom, így milyen lesz

2017. márc. 6. 21:39
 5/8 anonim ***** válasza:
42%
Rántott csirkecomb.
2017. márc. 6. 21:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

- Megfőzöm levesben, majd a csontról lefaragva pici olajon átsütve, és onnét kiszedve, mehet bele egy tejfölös gomba-raguba, vagy lecsó-alapba, esetleg akármi más mártással, vadas-mártás, hasonlók, körettel.

- Feldarabolod és rizses-hús

- A hét végén éppen hagyományos módon kirántottam. Jó mellé egy kis petrezselymes krumpli, vagy rizs köret.

- Orosz hús-saláta

2017. márc. 7. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedvenc citromos tejben sült csirkecomb.


Férjem kedvence a főtt csirkecombról (általában levesben főzöm elő, de van amikor csak leveskockát dobok a vízbe)leszedegetett húst leveles tésztába teszem, teszek bele sajtot is feltekerem és sütőben megsütöm. Nagyon passzol hozzá a majonézes saláta.

2017. márc. 7. 09:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:

A család ifjabbik felének kívánságára, mindig le kell bőröznöm és ki kell csontoznom a csirke felsőcombot.

Sokféleképpen készítem, és nagyon finom. Brassóinak is tökéletes, még, ha mások le is szólják, hogy nem az igazi.

Mi valóban az igazi ? :D Rengeteg tokányfélét készítek belőle,zöldborsós, zöldbabos (temesvári ) gombás (bakonyi módon ) hentes, csikós... stb. változatos köretekkel lehet készíteni ezeket, sokáig megunhatatlanok.

Ha csak filéket sütök, akkor pl vadasmártással, krumplikrokettel vagy krumplifánkkal is nagyon finom.

Ugyanígy meggy vagy más gyümölcsmártással, pirított grízzel egy jó kis fogás.

Amikor kicsontozom, lebőrözöm, ezekből főzök alaplevet, amit máskor felöntőlének használok el. (fél literes palackokban lefagyasztom, ha éppen akkor nem kell )

2017. márc. 7. 11:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!