Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha tul folyos a lekvar, akkor...

Ha tul folyos a lekvar, akkor mivel lehetne suriteni utolag?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 16. 14:10
 1/4 lewega ***** válasza:
Szerintem főzd át újra zselésítővel.
2017. ápr. 16. 14:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen.

Újra főzd, amíg be nem sűrűsödik,ledunsztolod teljesen steril üvegbe és vársz vele pár napot, amíg magától kihűl.

A dunsztolást, gondolom ismered.

2017. ápr. 16. 14:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi de a jamm az ami zselés
2017. ápr. 16. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha túl folyós a lekvár, akkor egy kis alma pektinnel rottyantsd fel újra, és dunsztold ki.

Egy kiló lekvárhoz egy-két teáskanál pektint tegyél.

[link]

2017. ápr. 20. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!