Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Baconbe tekert spárgánál a...

Baconbe tekert spárgánál a spárgát szükséges előfőzni vagy sütőbe úgyis megpuhul?

Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 23:28
 1/3 anonim ***** válasza:
35%
a spárgát mindenképp elő kell főzni.
2017. máj. 27. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
38%
Igen, 4-5 perc blansírozás elég neki, ha utána sütőben sütöd tovább.
2017. máj. 28. 07:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
Zöld spárgát csináltam baconba tekerve, nem főztem meg előtte, előszőr fólia alatt sült egy ideig, majd fólia nélkül, és puha lett.
2017. máj. 28. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!