Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Teljes kiőrlésű kenyeret...

Teljes kiőrlésű kenyeret akarnék magamnak sütni, de hogyan kéne? (Tehát hogy jó állaga is legyen, meg legyen benne BL 190 is.50-50%? Vagy 70-30%? Tehát 70% BL 190 + 30% BL 55 az jó? Rendesen össze tud állni? Vagy 50-50% ami oké? )

Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlom neked a [link] oldalt, sok recept van fenn, amit a blog írója mind kipróbált + érdemes a kommenteket is elolvasni, sok kérdésre kaphatsz választ
2017. jún. 1. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, az az oldal nagyon jó, ott mindenféle kenyér receptjét megtalálod.
2017. jún. 1. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Aldiban lehet kapni előre kevert liszteket.
2017. jún. 1. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább süss palacsintát😅
2017. jún. 1. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Kajak, tényleg jó ötlet palacsintát teljes kiőrlésű lisztből (ha elég sűrű a tészta akkor amerikait lehet belőle sütni, mivel a tej és a tojás jól összetartja a tésztát.)
2017. jún. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!