Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől marad híg a töltött...

Mitől marad híg a töltött paprika? Nem vagyok kezdő háziasszony, de mindig híg marad. Ma kétszer is berántottam, mire kihült híg lett. Igaz teljes kiörlésű lisztet használok csak. Ez lehet a baj?

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
'Nem vagyok kezdő háziasszony, de mindig hìg marad" gyakorolnod kell!
2017. febr. 5. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a korpa nem sűrít! A teljes kiőrlésű lisztnek legalább a fele korpa, és nem fehérliszt.
2017. febr. 5. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Igen, a TK. lisztben szinte minimális a sikér, amitől a rántás sűrűsödne. Próbálj meg inkább keményítőt, vagy "Utifű maghéj"-at vegyél.
2017. febr. 5. 15:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
Első, aranyos vagy, de töltött paprikát max évente két- háromszor főzök.
2017. febr. 5. 15:10
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Csináld a rántást finomliszttel, fele annyitól besűrűsödik a paradicsomszósz, mint tk. liszttel.A finomliszt még később is dagad, nekem pl mindig besűrűsödik a maradék, amit újabb kevés paradicsomlével hozok helyre.Ha évente háromszor készítesz, nem fog megártani egy kis finomliszt a rántáshoz.( nem áll szándékomban megbántani, remélem, nem úgy veszed a válaszomat. )
2017. febr. 5. 16:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm utolsó, igazad van😊

Amúgy most próbálgatom ezt a Tk lisztes sütést, főzést. Illetve zabpehely lisztet is használok. Tényleg másképp viselkednek. Ki kell tapasztalni.

2017. febr. 5. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem rántom be, mert nem szeretem a rántásízt, elnyomja a paradicsomot - hanem egyszerüen nem teszek alá annyi vizet, hoyg híg legyen, hanem csak (sürü) paradicsomlét vagy kicsit hígított paradicsompürét - és mire megfö benne a paprika meg a töltelék (ez kb 20 perc), addigra elég sürü a paradicsommártás is alatta.
2017. febr. 5. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: szerintem is így a legfinomabb!
2017. febr. 5. 19:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Lisztet?

Be sem kell rántani. A paradicsomtól sűrű, és a belefőzött gombócban lévő rizs is sűríti egy kicsit.

2017. febr. 6. 00:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!