Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen hozzávalókat érdemes...

Milyen hozzávalókat érdemes hozzárakni a paradicsom-paprika-uborka kombinációhoz a tökéletes salátához?

Figyelt kérdés

Salátát csináltam, a paradicsom-paprika-uborka az alapvető összetevők, ezek mellé még mit érdemes rakni?

Én egy kis salátát raktam még hozzá és egy lilahagymát felvágva, majd olívaolajjal megöntöttem egy kicsit.


Ti mit javasoltok?



Köszi!



2017. júl. 2. 13:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Paprikabol több félét -kaliforniai, kapia - paradicsomból is -koktél, cseresznye -illetve nálunk van ilyenkor is retek, én azt szoktam, meg madarbegy salátát vagy ruccolat
2017. júl. 2. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Fehér káposztát
2017. júl. 2. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Ebbe a salátába trapistasajtot kockázok és úgy fogyasztom főétkezésre.
2017. júl. 2. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam, hogy paradicsom, uborka, valami zöld hozzá és fekete olajbogyó. Az öntet fokhagyma, olíva olaj, balzsamecet, kicsi mustár. Sajtot is lehet bele tenni. Sokszor a sajtot felvágom kisebb darabokra és burgonya hámozóval vékony kis darabokat szelek rá.
2017. júl. 2. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Olajbogyó, articsóka is jól megy hozzá. Sajtokból feta, mozzarella vagy más lágysajt. Esetleg pirított szezámmaggal vagy tökmaggal is meg lehet szórni.
2017. júl. 2. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 A kérdező kommentje:
És akkor öntetként valami olívaolaj-balzsamecet-citrom-fokhagyma kombináció?
2017. júl. 2. 16:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz mindenkinek ;-)
2017. júl. 2. 16:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez legegyszerűbb, de legnagyszerűbb öntet, igen :) Bármilyen salihoz megy szinte.

Én szeretem a pirított kenyérkockákat is, esetleg konzerv kukoricát. Lehet, hogy nem mindenkinek jön be, de a tonhal is fini benne meg a főtt tojás, esetleg, ha nem fura neked az édes-sós kombinációja, pici almakockák.

Jó étvágyat :)

2017. júl. 2. 17:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
Héjában főtt burgonya, roppanósra párolt zöldbab vinegret mártással leöntve.
2017. júl. 2. 17:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor készítek hasonlót, ami tul.képpen a sopszka saláta.paprika-paradicsom-uborka, egyenlő méretű kockákra vágva, kicsi só, hagyma lehet lila, póré, vagy akár újhagyma a zöldjével együtt. ha van olajbogyó az is mehet bele. olivaolajjal meglocsolom, jól átkeverem, és a tetejére bolgár sós túrót (sziréne) morzsolok, vagy fetát

reszelek rá nagylyukon.A göröghsaláta is szinte ugyanez, de hát szomszédok egymással :)

Finom, üdítő és laktató saláta.

2017. júl. 2. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!