Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnám helyrehozni a...

Hogyan tudnám helyrehozni a tejfölös csirkét ha teljesen íztelen lett?

Figyelt kérdés
ez volt az első próbálkozásom :/
2017. okt. 18. 12:50
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet, hogy csak sótlan?

Milyen fűszereket használtál/mennyi csirkéhez és mit tettél még bele?

2017. okt. 18. 12:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A receptet nem ismerve nehéz kitalálni, mi hiányozhat belőle. Próbálkozz fűszerekkel javítani rajta.Só, bors, majoranna, fokhagyma, ami még esetleg hozzákeverhető.

Zöldfűszerek, pl snidling, petrezselyem, koriander, tárkony is szóba jöhet.

Egy kevés mustárral is lehetne próbálkozni.

2017. okt. 18. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Fel kg csirke volt tettem bele 2 ek fűszerpaprikát sot borsot meg egy kis vöröshagymát
2017. okt. 18. 13:07
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Rakj bele plusz sot, 1 gerezd reszelt fokhagymat, majorannat. Garantaltan lesz ize.
2017. okt. 18. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi !! 😊😊😊
2017. okt. 18. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
De ugye a hagyma dinsztelésével kezdted?
2017. okt. 18. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez tejfölös csirkepaprikás akar lenni, akkor én is azt mondom, hogy a hagyma dinsztelésével kellett volna kezdeni, a fél kiló húshoz egy jó közepes hagymával. zsiradékon kis sóval szalmasárgára dinsztelni a hagymát, majd egy kevés vízzel fedő alatt krémesre, pépesre párolni.

Ezen átforgatni a húst, majd elég lett volna egy jó evőkanál pirospaprikát adni hozzá.A sok paprika plusz ízt nem ad, de elviheti az ízt rossz irányba. Annyi vízzel felengedni amennyi éppen ellepi, esetleg egy csipet őröltköményt lehet beletenni, de ez ízlés kérdése.

A csirke hamar puhul, így figyelni kell rá, hogy mennyi a szaftja, és, csak ha szükséges akkor önteni hozzá pici vizet még.

A tejföl mennyisége ízlés kérdése, de, ha nagyon sokkal habartad be, lehet, hogy attól érzed íztelennek.

Azért biztos nem olyan rossz, hogy ne lehetne megenni, és majd a legközelebbi biztosan jobban fog sikerülni.

2017. okt. 18. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:

Huh köszi midnenkinek 🙈🙈 hat igazából elkezdtem felvágni a hagymát de nem igazan értettem hogy kene szóval csak tenyleg egy picit tettem bele azt üvegesre pirítottam

Aztán beletettem a húst+ so bors paprika

Hat akkor lehet a víz is picit tobb lett mint kellett Volna :/


Köszönöm mégegyszer ! 🤗

2017. okt. 18. 20:16
 9/10 anonim ***** válasza:
91%
Semmi vész.Legközelebb a hagyma dinsztelése után leveszed a tűzről, megszórod pirospaprikával, bele a csirke, átforgatod par percig, só, bors, víz épphogy ellepi.Én úgy szoktam, ha megpuhult a hús, kiveszem őket, tejföl+liszt behabarom, vissza a combokat, összeforralom és kész.
2017. okt. 18. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 A kérdező kommentje:
2017. okt. 18. 20:43

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!