Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csinálok rosszul, ha a...

Mit csinálok rosszul, ha a pattogatott kukorica a gázon nem kipattog, hanem csak felreped?

Figyelt kérdés
Valami tanácsot tudtok adni, hogy hogy kell jól csinálni, vagy esetleg a mag rossz?

2017. nov. 23. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Teszel alá vajat vagy olajat? Melegítés közben rázogatod szinte állandóan? Tetőt rakd természetesen rá.
2017. nov. 23. 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A fentiek +próbáld nagyobb lángon
2017. nov. 24. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ugye jó magas hő kell neki, lehet hogy azzal van a gond
2017. nov. 24. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Vaslábasba, vagy régi vasserpenyőbe, esetleg fém hálós valamiben nagy lángon melegített platnin..


bátran próbálgasd..ez olyan mint a kezdőknek a palacsinta...néhány a komposztba megy, vagy a kutya próbálja megenni...nos a pattogatott kukoricához is kell némi (saját) tapasztalat...


ja, némi olajat, sót tegyél a kukoricára..


az áruházi zacskós kukoricát, amit mikróban kell pattogatni, abból is jó esetben csak a kétharmada pattan ki teljesen..

2017. nov. 25. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült és tök jó lett elsőre. Köszi mindenkinek:)
2017. nov. 25. 22:52

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!