Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Flambírozáshoz és más lánggal...

Flambírozáshoz és más lánggal főzéshez használható denaturált szesz?

Figyelt kérdés

Itt élő portugál ismerőseim kérdezték, chorizot akarnak készíteni így: [link]


Vagy ehetetlenné tenné az ételt?


2017. nov. 27. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A büdösitéshez használt anyag érzödni fog nagyon. Vegyetek tiszta szeszt vagy olcso de elég tömény házipálinkát.
2017. nov. 27. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos erre alkalmatlan a denaturált szesz.

Valóban vagy tiszta alkoholt, vagy magas alkoholfokú, lehetőleg ízmentes italt lehetne használni.

2017. nov. 27. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

A tiszta alkohol sem alkalmas rá egyáltalán.

A flambírozás lényege, hogy az italban található ízanyagok az ételbe kerüljenek, az étel megpiruljon, az alkohol elpárologjon.

Nem pedig a tűzijáték.

Ennyi erővel kb benzint is locsolhatnál rá.

2017. nov. 28. 10:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Phoney ***** válasza:
Nemcsak benzinszagú, de borzalmasan keserű is. Az utóbbi garantáltan ehetetlenné teszi.
2018. nov. 22. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!