Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marcipánból vagy fondant...

Marcipánból vagy fondant masszából érdemesebb angyalkát formázni tortára? Sürgős!

Figyelt kérdés
Van mindkettő masszám, fehér. Ezeket ételfestékkel tudom színezni?
2017. dec. 26. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
A marcipán finomabb.
2017. dec. 26. 16:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Marcipánból! Sokkal stabilabb belőle egy figura, mint a fondant masszából.( és persze finomabb is )

Igen mindegyik színezhető.

2017. dec. 26. 16:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
57%
Attól függ, mi a cél. A fondant jobban formazhato, mivel hófehér jobban szinezheto és pár óra múlva megszarad, úgy stabil lesz, de enni nem igazán való, ha hűtőbe teszed, megizzad. A marcipán ragad, így nehezen formázható, mivel alapból sárgás, nehezebben szinezheto, nem lesz igazán stabil, ha formazod, ellenben napokkal később is fogyasztható, mert nem kem3nyedik meg, a hűtőben sem lesz semmi baja
2017. dec. 26. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Sajnos a marcipán meglepett és természetesen színű volt, így a fondant maradt a fehérsége miatt. Nem baj, édesanyám nagyon örült neki.

Köszönöm a válaszokat, tippeket, megjegyezve legközelebbre!

2017. dec. 26. 20:56

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!