Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljátok a kelt...

Hogyan csináljátok a kelt gombóc tésztáját?

Figyelt kérdés
Nekem mindig annyira lágy a tészta,nagyon ragad,hiába rakok több lisztet hozzá,mint a receptben van:(
2010. jún. 7. 11:00
 1/2 anonim ***** válasza:

2 dl tej,

2 g élesztő,

50 dkg liszt,

5 evőkanál cukor,

15 dkg vaj,

1 tojás,

fél kávéskanál só,

Én ezt a cuccot keverem ki a kenyérsütőben. vagyis ő dagasztja be. Ha kemény, akkor még egy kicsi vizet öntök hozzá.

Te mennyi liszthez mennyi folyadékot teszel?

2010. jún. 7. 14:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
50 dkg liszt,3 dl tej,1 dl olaj,1 tojás,1 kocka élesztő,3 kanál cukor,fél cs.sütőpor,pici só Sajnos magam dagasztom :(
2010. jún. 7. 15:21

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!