Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vákumfóliás kötözött sonkát...

Vákumfóliás kötözött sonkát kell még főzni?

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan, mi kell a főzővízébe, mennyi ideg kell főzni, kell-e előtte áztatni?

2018. márc. 31. 13:00
 1/5 A kérdező kommentje:
A gyorsérlelésű, olcsó sonkára gondolok.
2018. márc. 31. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Áztatni semmiképpen nem kell, az tuti, de még az is lehet, hogy főzni sem.

Olvasd el mi van a kiscetlire írva, hogy nyers?

Mert ezek 90 %-ban nem nyersek.

Ha nincs ráírva, hogy nyers, akkor nem kell főzni, mert már kész van.

2018. márc. 31. 13:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

2-es vagyok

Áztatni meg főzni csak a házifüstölésű, nyers (házi)sonkát kell.

Annak a főzőlevébe kell hagyma, fokhagyma, babérlevél, szemesbors, pár szem borókabogyó és a főzőlében kell kihűlni hagyni.

2018. márc. 31. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
Gyorsérlelésűt ne főzd meg, mert semennyi íze se lesz.
2018. márc. 31. 14:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Mi van ráírva? NYERS?
2018. márc. 31. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!