Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Torta krémet szeretnék késziteni?

Torta krémet szeretnék késziteni?

Figyelt kérdés
Csokisat, vaniliásat, az mukodne ha habtejszint felverem habbá azan bele a kihült punding, majd hab fixxel ficálni? Ha ez jo akkor nem fog elolvadni a hutoben ugye? Kosi a valaszokat

#krém #torta hab csoki hab
2018. jún. 9. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Főzött pudingba csokishoz inkább eredeti csokoládét kevés mogyorókrémet rum-konyak aromát vagy kevés Ráma süteményvajat tegyél . Vaníliásba főzött tejbegrízt aromát kis db fehér csokit te vajat .
2018. jún. 9. 21:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem hogy én akárhányszor csináltam vajból krémet sose sikerült, ezért ezen kívűl más megoldást keresek, így jutottam el a habtejszínhez
2018. jún. 9. 22:52
 3/5 anonim ***** válasza:
41%

A főzős pudingpor helyett használj főzés nélkülit, és akkor nem kell hozzá habfixáló sem.


A legegyszerűbb vaniliás tortakrém receptje

Hasonlít az oroszkrém torta K, de csak két hozzávalóból áll... gyorsan elkészíthető és nagyon nagyon finom.

Hozzávalók


9 dl habtejszín

3 csomag főzés nélküli vaníliás krémpor

(Aranka)


Elkészítés


A habtejszínt egy mély tálba öntjük és elkezdjük felverni. Amikor már kezd nőni a térfogata (de még nem kemény hab), hozzáadjuk a krémporokat de úgy, hogy közben ne hagyjuk abba a habverést. Addig verjük, amíg az egész össze nem áll egy sűrű krémmé, és ezzel el is készült a tortakrémünk.


Ugyanígy készíthetsz más ízesítésűt is, ha a krémport változtatod.

2018. jún. 10. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségedet! kifogom próbálni!
2018. jún. 10. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a csoki krémet úgy készítem, hogy 2 dl (20-30%) habtejszínbe beledarabolok egy tábla étcsokoládét, 1 evőkanál mézet, és lassú tűzön állandó kevergetés mellett éppen felforrásig melegítem. Aztán hideg vízben gyorsan kihűtöm és a hűtőszekrénybe teszem pár órára, vagy a fagyóban hűtöm le 2-3 fok közelébe. Méz sűrűségű folyadék lesz belőle. A hideg csokis tejszínt habverővel a legmagasabb fordulaton egy-két perc alatt krém állag eléréséig kevertetem.
2018. jún. 19. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!