Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lehet olyan pudingot...

Hogyan lehet olyan pudingot készíteni melynek kihülés után nem keményedik meg a teteje?

Figyelt kérdés
Még régebben ettem egy tejivóba, és most reprodukálni szeretném házilag.

2018. jún. 30. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Szia.alufoliával kell letakarni,akkor nem kocsonyásodik meg a teteje😊de közvetlen elkészités után érdemes és igy kihüteni teljesen
2018. jún. 30. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Alufóliát nem szabad rátenni, hanem frissentartó fólia az, ami erre való!
2018. jún. 30. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Folpackkal takard le, de úgy, hogy érjen hozzá a fólia. Így hűtsd ki teljesen.
2018. jún. 30. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ki fogom próbálni! :)
2018. jún. 30. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Szakács vagyok,van benne némi tapasztalatom.egyes voltam
2018. jún. 30. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!